+48 91 4340050
Park Hotel w gronie najlepszych restauracji w Polsce

Park Hotel w gronie najlepszych restauracji w Polsce

Ermäßigung erhalten
kup voucher

Dostaliśmy dwie czapki!

Redaktorzy żółtego przewodnika kulinarnego Gault&Millau Polska 2017 przyznali restauracji Park Hotel dwie czapki. 
Znaleźliśmy się w gronie najlepszych w Polsce. To ogromne wyróżnienie dla szefa naszej kuchni Mariusza Siwaka i jego całego zespołu. 
Zaprezentowaliśmy światowy poziom naszej kuchni. Serdecznie dziękujemy! 


Foto im Hintergrund
Konferencje
Konferencje
Slow Food
Slow Food
Gault Millau
Gault Millau
Preis Nr. 5
Preis Nr. 5
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Preis Nr. 1
Preis Nr. 1
Diese Website verwendet Cookies.

Durch den Besuch akzeptieren Sie unsere Cookie-Politik, nach Ihren Browser-Einstellungen. Mehr in der Datenschutzerklärung.

OK, schließen