+48 91 4340050
Kolacja z winami hiszpańskimi

Kolacja z winami hiszpańskimi

Ermäßigung erhalten
kup voucher

Hotel Park i Wineland mają zaszczyt zaprosić Państwa na komentowaną kolację degustacyjną, podczas której będzie można doświadczyć szczególnej syntezy sztuki kulinarnej i winiarskiej. W rolii głównej wystąpi p. Manuel Revilla, szef sprzedaży winnicy Bodegas Borsao. 

Kolacja odbędzie się w dniu 15 maja o godzinie 19.00 w Restauracji Hotelu Park.

Cena kolacji to 200 zł/os.

W cenie znajduje się sześciodaniowa kolacja wraz ze specjalnie dobranymi do każdego dania winami oraz woda, kawa i herbata.

 

Menu kolacji:

 

 

PRZYSTAWKA ZIMNA

Kiszony pstrąg / Topinambur / Wędzona ikra z pstrąga

PRZYSTAWKA CIEPŁA

Policzki wieprzowe / Młody seler / Cebula perłowa / Jus tymiankowy

PRZYSTAWKA CIEPŁA

Ravioli faszerowane ogonami wołowymi / Lejkowce

DANIE GŁÓWNE

Rostbef wołowy / Szparagi / Burak / Szpik

DANIE GŁÓWNE

Rolada z dzika / Suska / Ziarna samopszy / Kakao

DESER

Sosna / Rozmaryn / Ptyś

 

Zapraszamy do rezerwacji stolików:

Foto im Hintergrund
Konferencje
Konferencje
Slow Food
Slow Food
Gault Millau
Gault Millau
Preis Nr. 5
Preis Nr. 5
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Preis Nr. 1
Preis Nr. 1
Diese Website verwendet Cookies.

Durch den Besuch akzeptieren Sie unsere Cookie-Politik, nach Ihren Browser-Einstellungen. Mehr in der Datenschutzerklärung.

OK, schließen