Hotel Park i Wineland mają zaszczyt zaprosić Państwa na komentowaną kolację degustacyjną, podczas której będzie można doświadczyć szczególnej syntezy sztuki kulinarnej i winiarskiej. W rolii głównej wystąpi p. Manuel Revilla, szef sprzedaży winnicy Bodegas Borsao.
Kolacja odbędzie się w dniu 15 maja o godzinie 19.00 w Restauracji Hotelu Park.
Cena kolacji to 200 zł/os.
W cenie znajduje się sześciodaniowa kolacja wraz ze specjalnie dobranymi do każdego dania winami oraz woda, kawa i herbata.
Menu kolacji:
PRZYSTAWKA ZIMNA
Kiszony pstrąg / Topinambur / Wędzona ikra z pstrąga
PRZYSTAWKA CIEPŁA
Policzki wieprzowe / Młody seler / Cebula perłowa / Jus tymiankowy
PRZYSTAWKA CIEPŁA
Ravioli faszerowane ogonami wołowymi / Lejkowce
DANIE GŁÓWNE
Rostbef wołowy / Szparagi / Burak / Szpik
Rolada z dzika / Suska / Ziarna samopszy / Kakao
DESER
Sosna / Rozmaryn / Ptyś
Zapraszamy do rezerwacji stolików: