+48 91 4340050
Spotkania wigilijne dla firm

Spotkania wigilijne dla firm

Ermäßigung erhalten
kup voucher
Zbliża się najpiękniejszy okres w ciągu roku, czas Świąt Bożego Narodzenia, kiedy to zgodnie z tradycją, zasiadamy wspólnie do kolacji wigilijnej.
 
Świąteczna kolacja przy świecach, w ciepłej, uroczej atmosferze specjalnie zaaranżowanych wnętrz, w blasku jarzących się choinkowych ozdób, pozwoli na wspólne spędzenie czasu w odmiennej sytuacji niż codzienna praca.
 
Cudowne aromaty, kolory i smaki potraw pobudzą apetyt i wspomnienia z dzieciństwa, a piękna świąteczna muzyka zachęci do refleksji.
 
Specjalnie dla naszych Gości przygotowaliśmy świąteczne menu, które zadowoli Państwa podniebienie.
 
Na życzenie proponujemy akompaniament muzyczny, który swoim świątecznym repertuarem niewątpliwie uatrakcyjni spotkanie przy wigilijnym stole. 
 
Wybrany zestaw potraw przygotujemy dla Państwa w formie serwowanej lub bufetowej.
 
 

Propozycja menu wigilijnego nr 1

 
Bufet zimny
Śledź ze śmietaną i jabłkiem
Ryba po grecku
Karp po żydowsku
Mięsa pieczyste (schab ze śliwką, karkówka, boczek)
Pasztet z żurawiną i chrzanem
Sałatka jarzynowa
Sałatka śledziowa z ziemniakami
Paprykarz
 
Bufet gorący
Barszcz z pasztecikiem z kapustą i grzybami 
Karp smażony saute z cebulą
Pierogi z kapustą i grzybami
Kopytka smażone
Bigos 
 
Bufet słodki
Jabłecznik
Makowiec
Sernik
 
Napoje
Kompot z suszu
Kawa, herbata
Woda mineralna
 

Cena: 180 zł / os.

 

Propozycja menu wigilijnego nr 2

Bufet zimny
Śledziowe rolmopsy
Ryba po grecku
Karp po żydowsku
Sandacz w galarecie z sosem tatarskim
Rolada z łososia z musem chrzanowym
Mięsa pieczyste (schab ze śliwką, karkówka, boczek)
Pasztet z żurawiną i chrzanem
Sałatka jarzynowa
Sałatka z tuńczykiem
Paprykarz
 
Bufet gorący
Barszcz z pasztecikiem z kapustą i grzybami 
Zupa grzybowa z łazankami
Karp smażony saute z pieczarkami
Dorsz na kapuście kiszonej
Pieczony schab z sosem śliwkowym
Pierogi z kapustą i grzybami
Kopytka smażone
Warzywa z wody
 
Bufet słodki
Jabłecznik
Makowiec
Sernik
 
Napoje
Kompot z suszu
Kawa, herbata
Woda mineralna
Soki owocowe 1 litr /4 osoby 
100 ml wina stołowego na osobę
 
Cena: 240 zł / os.
 
 

Propozycja menu wigilijnego nr 3

Bufet zimny
Śledziowe rolmopsy
Ryba po grecku
Ryby wędzone
Karp po żydowsku
Sandacz w galarecie z sosem tatarskim
Mięsa pieczyste (schab ze śliwką, karkówka, boczek)
Pasztet z żurawiną i chrzanem
Tatar z tuńczyka z dodatkami
Sałatka jarzynowa
Sałatka z owocami morza
 
Bufet gorący
Barszcz z uszkami
Zupa grzybowa z łazankami
Karp smażony saute z pieczarkami
Sandacz na kapuście kiszonej
Karkówka z dzika z sosem grzybowym 
Pierogi z kapustą i grzybami
Kluski śląskie
Pasztecik z kapustą i grzybami 
Warzywa z wody
 
Bufet słodki
Jabłecznik
Makowiec
Sernik 
Kutia
 
Napoje
Kompot z suszu
Kawa, herbata
Woda mineralna
Soki owocowe 1 litr / 4 osoby 
200 ml wina stołowego na osobę
 
Cena: 300 zł / os.
 
 
 
 
 

Zapraszamy do kontaktu

e-mail: restauracja@parkhotel.szczecin.pl
 
Wojciech Kulik - KIEROWNIK RESTAURACJI
 
Patryk Łubiński - KIEROWNIK RESTAURACJI
Foto im Hintergrund
Konferencje
Konferencje
Slow Food
Slow Food
Gault Millau
Gault Millau
Preis Nr. 5
Preis Nr. 5
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Preis Nr. 1
Preis Nr. 1
Diese Website verwendet Cookies.

Durch den Besuch akzeptieren Sie unsere Cookie-Politik, nach Ihren Browser-Einstellungen. Mehr in der Datenschutzerklärung.

OK, schließen