Bufet zimny
Śledziowe rolmopsy
Ryba po grecku
Karp po żydowsku
Sandacz w galarecie z sosem tatarskim
Rolada z łososia z musem chrzanowym
Mięsa pieczyste (schab ze śliwką, karkówka, boczek)
Pasztet z żurawiną i chrzanem
Sałatka jarzynowa
Sałatka z tuńczykiem
Paprykarz
Bufet gorący
Barszcz z pasztecikiem z kapustą i grzybami
Zupa grzybowa z łazankami
Karp smażony saute z pieczarkami
Dorsz na kapuście kiszonej
Pieczony schab z sosem śliwkowym
Pierogi z kapustą i grzybami
Kopytka smażone
Warzywa z wody
Bufet słodki
Jabłecznik
Makowiec
Sernik
Napoje
Kompot z suszu
Kawa, herbata
Woda mineralna
Soki owocowe 1 litr /4 osoby
100 ml wina stołowego na osobę
Cena: 240 zł / os.
Propozycja menu wigilijnego nr 3
Bufet zimny
Śledziowe rolmopsy
Ryba po grecku
Ryby wędzone
Karp po żydowsku
Sandacz w galarecie z sosem tatarskim
Mięsa pieczyste (schab ze śliwką, karkówka, boczek)
Pasztet z żurawiną i chrzanem
Tatar z tuńczyka z dodatkami
Sałatka jarzynowa
Sałatka z owocami morza
Bufet gorący
Barszcz z uszkami
Zupa grzybowa z łazankami
Karp smażony saute z pieczarkami
Sandacz na kapuście kiszonej
Karkówka z dzika z sosem grzybowym
Pierogi z kapustą i grzybami
Kluski śląskie
Pasztecik z kapustą i grzybami
Warzywa z wody
Bufet słodki
Jabłecznik
Makowiec
Sernik
Kutia
Napoje
Kompot z suszu
Kawa, herbata
Woda mineralna
Soki owocowe 1 litr / 4 osoby
200 ml wina stołowego na osobę