+48 91 4340050
Potrawy wigilijne na wynos

Potrawy wigilijne na wynos

get a discount
kup voucher

Zapraszamy do składania zamówień na wigilijne potrawy na wynos!

Pierogi z kapustą i grzybami - 50 zł/kg
Uszka - 80zł/kg
Pasztet z dzika - 70 zł/kg
Sałatka jarzynowa - 50 zł/kg
Makowiec - 65 zł/kg
Szarlotka - 45 zł/kg
Sernik - 58 zł/kg
Piernik - 45 zł/kg
Ciasto ze śliwkami i kruszonką - 45 zł/kg
Śledź w śmietanie - 10zł/100g
Karp po żydowsku - 60zł/500g
Paprykarz Szczeciński - 10zł/100g
Pstrąg wędzony w całości - 60zł/kg

 

Zamówienia można składać do 22 grudnia włącznie:

- telefonocznie, pod numerem 91 434 00 50
- przez e-mail, restauracja@parkhotel.szczecin.pl
- osobiście w hotelu.

Picture in the background
Konferencje
Konferencje
Slow Food
Slow Food
Gault Millau
Gault Millau
Award 5
Award 5
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Award 1
Award 1
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close