+48 91 4340050
Gęsina na św Marcina w Park Hotel

Gęsina na św Marcina w Park Hotel

zyskaj zniżkę
kup voucher

Wzorem ubiegłych lat, zgodnie z powiedzeniem „Na świętego Marcina najlepsza gęsina” Szef Kuchni Restauracji Hotelu Park Mariusz Siwak przygotowuje dla Państwa dania z jednego z najsmaczniejszych polskich mięs.

Zapraszamy!

Rezerwacja stolików

Telefonicznie: 91 434 00 50

Mailem: restauracja@parkhotel.szczecin.pl

Osobiście w hotelu: Damian Goławski oraz Dariusz Balicki

 

Menu w formacie pdf

Zdjęcie w tle
Konferencje
Konferencje
Slow Food
Slow Food
Gault Millau
Gault Millau
Culinary Heritage
Culinary Heritage
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Moje Konferencje
Moje Konferencje
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij