Już niebawem zasiadamy do kolacji wigilijnej. Aby jej przygotowanie nie wymagało zbyt dużo czasu i wysiłku, specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy bogatą ofertę świątecznych dań.
Cudowne aromaty, kolory i smaki potraw pobudzą apetyt i wspomnienia z dzieciństwa, a piękna świąteczna muzyka zachęci do refleksji.
Serdecznie zapraszamy do składania zamówień na świąteczne dania na wynos do dnia 17.12.2017 (środa) pod numerem telefonu 914340050, przez e-mail: restauracja@parkhotel.szczecin.pl oraz osobiście w hotelu.
Odbiór zamówionych potraw nastąpi do dnia 23.12.
Świąteczne potrawy na wynos:
- Karp po żydowsku w galarecie - 21 zł/ ok 200 g
- Tatar z łososia z dodatkami - 12 zł/100 g
- Tatar z pstrąga od Anny Skowrońskiej - 10 zł/100 g
- Pstrąg wędzony na zimno od Anny Skowrońskiej - 8 zł/ 100 g
- Ryba po grecku - 36 zł/kg
- Sałatka jarzynowa - 45 zł/kg
- Sałatka ziemniaczana z wędzonym boczkiem - 40 zł/kg
- Sałatka z topinamburem i jabłkiem - 60 zł/kg
- Uszka z grzybami - 100 zł/kg
- Pierogi z kapustą i grzybami - 45 zł/kg
- Tradycyjna kapusta z grochem - 28 zł/kg
- Strucla z makiem - 56 zł/kg
- Piernik - 56 zł/kg
- Sernik chałwowy - 62 zł/kg