Wieczór walentynkowy powinien być niezapomniany, a ukochana osoba ma poczuć się wyjątkowo.
Zapewni to romantyczna kolacja w restauracji Park Hotel oraz specjalnie z tej okazji przygotowane przez naszego Szefa Kuchni menu (w cenie 100 zł/os):
PRZYSTAWKA
Tatar z pstrąga od Anny Skowrońskiej / Majonez krewetkowy/ Pikle/ Len
ZUPA
Topinambur/ Małże św.Jakuba/ Lejkowiec/ Okra
DANIE GŁÓWNE
Bażant / Ravioli z kasztanami/ Salsefia/Trufla/ Porter
DESER
Lawenda/ Ciastko/ Miód/ Czekolada
Rezerwacji stolików można dokonać telefonicznie pod numerem 91 434 00 50, poprzez
e-mail restauracja@parkhotel.szczecin.pl lub osobiście - Osoby odpowiedzialne
za organizację – Kierownicy restauracji: Pan Damian Goławski i Pan Dariusz Balicki.
Oferta walentynkowa w formacie pdf: