+48 91 4340050
Wielkanocne dania na wynos 2022

Wielkanocne dania na wynos 2022

zyskaj zniżkę
kup voucher
W tym roku ponownie nasz szef kuchni Tomasz Madera przygotował dla Państwa 
specjalne wielkanocne menu przygotowane zgodnie ze standardami Slowfood.
PRZEKĄSKI ZIMNE
ROLADA Z ŁOSOSIA Z SERKIEM CHRZANOWYM  - 60G/40G - 19 zł
RYBA PO GRECKU - 60G/40G -16 zł
KREWETKI W SOSIE SŁODKO-KWAŚNYM NA SAŁATCE WAKAME 100G/60G - 28 zł
 
MIĘSA I PASZTETY
KIEŁBASA BIAŁA WŁASNEGO WYROBU - 1 KG - 46 zł
KARKÓWKA PIECZONA W AROMACIE  MAJERANKU I CZOSNKU - 100 G - 10 zł
SCHAB PIECZONY NADZIEWANY OWOCAMI - 100 G - 12 zł
PIECZONY BOCZEK ZE ŚWINKI RASY ZŁOTNICKIEJ - 100 G - 19 zł
DOMOWY PASZTET PIECZONY W CIEŚCIE  FRANCUSKIM - 100G - 10 zł
 
SAŁATKI
SAŁATKA JARZYNOWA - 100 G - 9 zł
SAŁATKA ZIEMNIACZANA Z BOCZKIEM 100 G - 10 zł
 
 
DANIA DO ODGRZANIA
 
TRADYCYJNY ŻUR Z BOROWIKIEM I DOMOWĄ KIEŁBASĄ - 1 L - 49 zł
 
PÓŁ KACZKI PIECZONEJ W AROMACIE POMARAŃCZY I JABŁKA - 300-350 G/ 
KAPUSTA MODRA - 100 G / SOS JABŁKOWY - 100 G - 69 zł
 
CIASTA
SERNIK TRADYCYJNY - 0,5 KG - 39 zł
SERNIK Z CHAŁWĄ - 0,5 KG - 49 zł
KEKS Z BAKALIAMI - 0,5 KG - 45 zł
BABKA PIASKOWA W CZEKOLADZIE - 1 SZT - 49 zł
MAKOWIEC - 0,5 KG - 39 zł
MAZUREK - 1 SZT - 45  zł
ORYGINALNE WŁOSKIE TIRAMISU - 150 G - 22 zł
 
Oferta do pobrania

 
Zdjęcie w tle
Konferencje
Konferencje
Slow Food
Slow Food
Gault Millau
Gault Millau
Culinary Heritage
Culinary Heritage
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Moje Konferencje
Moje Konferencje
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij