+48 91 4340050
Gęsina na Św. Marcina w PARK HOTEL

Gęsina na Św. Marcina w PARK HOTEL

zyskaj zniżkę
kup voucher

11 listopada o godz.18:00 wielkie świętowanie z szefem kuchni Park Hotel Mariuszem Siwakiem oraz z Slow Food Szczecin

11 listopada o godz.18:00 wielkie świętowanie z szefem kuchni Park Hotel Mariuszem Siwakiem oraz z Slow Food Szczecin
Tego wieczoru 
będzie dużo gęsiny!
Pasjonatów kuchni zapraszamy do udziału w konkursie na swoją potrawę z gęsi. Każdy może zgłosić swoje danie! 
Informacji na temat konkursu i zakupu biletów na wydarzenie udziela 
Andrzej Bulawski ze Slow Food Szczecin, email: szczecin@slowfood.pl, tel. 601 286 531

Zdjęcie w tle
Nagroda 1
Nagroda 1
Gault Millau
Gault Millau
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Nagroda 5
Nagroda 5
Slow Food
Slow Food
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij