+48 91 4340050
Kolacja z winami hiszpańskimi

Kolacja z winami hiszpańskimi

zyskaj zniżkę
kup voucher

Hotel Park i Wineland mają zaszczyt zaprosić Państwa na komentowaną kolację degustacyjną, podczas której będzie można doświadczyć szczególnej syntezy sztuki kulinarnej i winiarskiej. W rolii głównej wystąpi p. Manuel Revilla, szef sprzedaży winnicy Bodegas Borsao. 

Kolacja odbędzie się w dniu 15 maja o godzinie 19.00 w Restauracji Hotelu Park.

Cena kolacji to 200 zł/os.

W cenie znajduje się sześciodaniowa kolacja wraz ze specjalnie dobranymi do każdego dania winami oraz woda, kawa i herbata.

 

Menu kolacji:

 

 

PRZYSTAWKA ZIMNA

Kiszony pstrąg / Topinambur / Wędzona ikra z pstrąga

PRZYSTAWKA CIEPŁA

Policzki wieprzowe / Młody seler / Cebula perłowa / Jus tymiankowy

PRZYSTAWKA CIEPŁA

Ravioli faszerowane ogonami wołowymi / Lejkowce

DANIE GŁÓWNE

Rostbef wołowy / Szparagi / Burak / Szpik

DANIE GŁÓWNE

Rolada z dzika / Suska / Ziarna samopszy / Kakao

DESER

Sosna / Rozmaryn / Ptyś

 

Zapraszamy do rezerwacji stolików:

Zdjęcie w tle
Nagroda 1
Nagroda 1
Gault Millau
Gault Millau
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Nagroda 5
Nagroda 5
Slow Food
Slow Food
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij