+48 91 4340050
Park Hotel w gronie najlepszych restauracji w Polsce

Park Hotel w gronie najlepszych restauracji w Polsce

zyskaj zniżkę
kup voucher

Dostaliśmy dwie czapki!

Redaktorzy żółtego przewodnika kulinarnego Gault&Millau Polska 2017 przyznali restauracji Park Hotel dwie czapki. 
Znaleźliśmy się w gronie najlepszych w Polsce. To ogromne wyróżnienie dla szefa naszej kuchni Mariusza Siwaka i jego całego zespołu. 
Zaprezentowaliśmy światowy poziom naszej kuchni. Serdecznie dziękujemy! 


Zdjęcie w tle
Konferencje
Konferencje
Slow Food
Slow Food
Gault Millau
Gault Millau
Culinary Heritage
Culinary Heritage
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Moje Konferencje
Moje Konferencje
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij