+48 91 4340050
POTRAWY WIELKANOCNE NA WYNOS

POTRAWY WIELKANOCNE NA WYNOS

zyskaj zniżkę
kup voucher

Zapraszamy do składania zamówień na wielkanocne dania na wynos!

- Sałatka jarzynowa 35 zł/kg

- Sałatka ziemniaczana z boczkiem i ogórkiem kiszonym 38 zł/kg

- Pieczona karkówka marynowana w czosnku i majeranku 34 zł/kg

- Biała kiełbasa własnego wyrobu 26 zł/kg

- Pasztet w cieście francuskim 32 zł/kg

- Jaja faszerowane wędzonym pstrągiem od Anny Skowrońskiej  1 szt/ 6 zł

- Tatar z łososia z dodatkami 14 zł/100 g

 

Zamówienia można składać:

- telefonocznie, pod numerem 91 434 00 50
- przez e-mail, restauracja@parkhotel.szczecin.pl
- osobiście w hotelu.

Zdjęcie w tle
Nagroda 1
Nagroda 1
Gault Millau
Gault Millau
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Nagroda 5
Nagroda 5
Slow Food
Slow Food
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij