+48 91 4340050
POTRAWY WIELKANOCNE NA WYNOS

POTRAWY WIELKANOCNE NA WYNOS

zyskaj zniżkę
kup voucher

Zapraszamy do składania zamówień na wielkanocne dania na wynos!

- Marynowane śledzie w śmietanie - 100g/ 6 zł

- Marynowane śledzie w oleju - 100g/ 6 zł

- Tatar z pstrąga od Anny Skowrońskiej - 100g/ 12 zł

- Pstrąg od Anny Skowrońskiej wędzony na zimno - 100g/ 8 zł

- Ryba w galarecie - 100g/ 8 zł

- Pasztet z dziczyzny w cieście francuskim - 100g/ 8 zł

- Pieczona karkówka marynowana - 100g/ 5 zł

- Schab gotowany souse vide w ziołach - 100g/ 6 zł

- Tradycyjna sałatka jarzynowa - 100g/ 4 zł

- Sałatka ziemniaczana z boczkiem i kiszonym ogórkiem - 100g/ 5zł

- Szynka wędzona własnej produkcji - ok 1,2/ 40 zł

- Biała kiełbasa własnej produkcji - 1kg/ 25 zł

- Bigos wielkanocny - 1kg/ 35 zł

- Sernik chałwowy - ok1,5 kg/ 50 zł

- Babka wielkanocna - ok 1,2 kg/ 30 zł

- Ciasto bezowe z musem z czarnego bzu - ok 1kg/ 50 zł

 

Zamówienia można składać do 28 marca włącznie:

- telefonocznie, pod numerem 91 434 00 50
- przez e-mail, restauracja@parkhotel.szczecin.pl
- osobiście w hotelu.

Zdjęcie w tle
Nagroda 1
Nagroda 1
Gault Millau
Gault Millau
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Nagroda 5
Nagroda 5
Slow Food
Slow Food
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij