+48 91 4340050
Spędź walentynkowy wieczór w Park Hotel!

Spędź walentynkowy wieczór w Park Hotel!

zyskaj zniżkę
kup voucher

...Z okazji Dnia Świętego Walentego na początek dla zachęty mała przekąska dla kulinarnej podniety...

Wersja dla Niej: Ser buratta/ Młode liście szpinaku/ Coulis pomidorowo-paprykowy
Wersja dla Niego: Platry z pstrąga od Anny Skowrońskiej/ Majonez ostrygowy / Liśćie sałat
 

... Są też dania mało tuczące, dla osób o linię dbających, wyszukane i sycące wszelkie gusta i podniebienia zaspokajające, coś lekkiego lecz niezwykle pożywnego...gorącej przygody wspomnienia kochanków...

Wersja dla Niej: Tuńczyk/Makaron tagiatelle /Małże nowozelandzkie/Warzywa zielone
Wersja dla Niego: Rostbef wołowy/Frytki truflowe/Brukselka/Sos z zielonego pieprzu
 

... Po zaspokojeniu podniebienia czas na serca ukojenie…

Wersja dla Niej: podwieczorek u Fridy
Mascarpone/Rokitnik/Biszkopt/Żółtko
Wersja dla Niego: zachcianka weneckiego doży
Lody z topinambura/Owoce/Zabajone z aromatem tonka

Cena za zestaw dla Niej i dla Niego: 200 PLN

Oferta obowiązuje w dniu 14.02.2017


Rezerwacja stolików:
Tel. +48 91 434 00 50
E-mail: restauracja@parkhotel.szczecin.pl
Osoby do kontaktu: Damian Goławski, Dariusz Balicki

Zdjęcie w tle
Konferencje
Konferencje
Slow Food
Slow Food
Gault Millau
Gault Millau
Culinary Heritage
Culinary Heritage
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Moje Konferencje
Moje Konferencje
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij