+48 91 4340050
Uroczysta kolacja sylwestrowa

Uroczysta kolacja sylwestrowa

zyskaj zniżkę
kup voucher

Zapraszamy do wspólnego powitania Nowego Roku 2018!

 

Serdecznie zapraszamy Państwa na uroczystą kolację sylwestrową
w restauracji Park Hotel.
W niezwykłym otoczeniu i wspaniałej atmosferze powitają Państwo Nowy Rok 2018,
a wyborne menu naszego Szefa Kuchni umili Państwu ostatnie chwile roku 2017.

Rezerwacji stolików można dokonać telefonicznie pod numerem 91 434 00 50, poprzez
e-mail restauracja@parkhotel.szczecin.pl lub osobiście - Osoby odpowiedzialne
za organizację – Kierownicy restauracji: Pan Damian Goławski i Pan Dariusz Balicki.

Przygotowane specjalnie dla Państwa zostanie sześć dań:

 

PRZYSTAWKA ZIMNA
Foie Gras / Pigwa/ Brioszka / Miód
 
PRZYSTAWKA CIEPŁA
Jesiotr od Anny Skowrońskiej / Kawior / Majonez / Dynia Hakkaido / Kiszona kapusta czerwona
 
ZUPA
Consome wołowe / Grzyby / Żółtko
 
DANIE GŁÓWNE MIĘSNE
Dzik / Kasztan / Buraki / Kasza Gryczana
 
DANIE GŁÓWNE RYBNE
Dorsz / Tapioka / Seler / Sos beurre Blanc / Pieczywo razowe
 
DESER
Borowik / Śliwka / Czekolada / Orzechy

 

 

Kolacji będzie towarzyszyła muzyka fortepianowa grana na żywo.

Koszt menu sylwestrowego to 200 zł/os.

Na Państwa rezerwacje czekamy pod nr tel. 91 434 00 50, e-mail: restauracja@parkhotel.szczecin.pl lub osobiście w hotelu u kierowników restauracji – Dariusza Balickiego oraz Damiana Goławskiego.

Zdjęcie w tle
Nagroda 1
Nagroda 1
Gault Millau
Gault Millau
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Nagroda 5
Nagroda 5
Slow Food
Slow Food
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij