
Przystawki zimne
Tatar wołowy
Kozi ser
Śledź
Przystawki ciepłe
Grillowane tofu
Krewetki
warzywa korzeniowe / papryka / chardonnay / czosnek / pietruszka
Pstrąg złoty
groszek /dziki ryż / pianka z soli morskiej
Zupy
Pianka z pokrzywy i pietruszki
cytryna / oliwa kolendra / Grissini / ziołowe crème- fraiche / kwiaty
Gazpacho
Żurek
jajko przepiórcze / pure ziemniaczano-chranowe/ kiełbasa / majonez grzybowy
Sałaty
Mix sałat
wędzony jesiotr / piklowane warzywa i por palony / szczaw / granita z cytrusów / palone pomidory
Mix sałat
Mix sałat
Makarony i pierogi
Pierogi 7 ziół
Spaghetti
wołowina lub krewetki / oliwa truflowa / parmezan
Risotto
pesto z rukoli / creme fraiche / puder z truskawki / szafran / zielone warzywa
Dania mięsne
Polędwica wołowa
Rolada z kurczaka kukurydzianego
szynka parmeńska / szałwia / puree z kukurydzy / grillowana kukurydza / sos z ciemnego piwa / kolorowa marchew/ pak choi
Żebro ze świni złotnickiej
Pieczona kaczka
Modra kapusta / Kopytka / Sos jabłkowy
Dania rybne
Ryby z gospodarstwa „Zielenica”
Pieczona lub smażona ryba
puree z kalafiora / chips z pomidora / sos maślany / sałatka z bobu i groszku / oliwa cytrynowa
Desery
Wariacja truskawkowa
(salsa, liofilizowana, pianka, kawior, beza) / ptyś / granita prosecco
Brioszka
pistacja / biała czekolada / ananas / kogel mogel