+48 91 4340050

Restauracja w Hotelu Park

uczta na światowym poziomie

zyskaj zniżkę
kup voucher

ornament Cenimy świeże
i naturalne produkty

W 2013 roku Restauracja Hotelu Park w Szczecinie otrzymała wyróżnienie SlowFood. Nasza kuchnia łączy lokalne specjały i tradycyjne receptury z inspiracjami z całego świata, tworząc niepowtarzalną mieszankę smaków i aromatów na najwyższym poziomie. Menu restauracji zmienia się co sezon, a oferowane potrawy są przygotowane wyłącznie ze świeżych i naturalnych składników.

Nasi Klienci chwalą sobie niepowtarzalny smak dań serwowanych w Restauracji Park Hotelu i chętnie do niej wracają. Staramy się wydobyć naturalny smak każdej z potraw.

Nasza międzynarodowa kuchnia zdobyła uznanie Slow Food i od roku 2013 możemy poszczycić się jej rekomendacją. Potrawy naszego Szefa Kuchni zdobyły uznanie smakoszy z całego świata, a także szereg wyróżnień w konkursach kulinarnych.

Godziny otwarcia

Pon – So

1300 - 2300

Niedziela

1300 - 2200

ornament

Najważniejszy jest smak

Szef Kuchni Restauracji Hotelu Park Mariusz Siwak podczas gotowania stosuje naturalne składniki i nowoczesne techniki przyrządzania potraw, na przykład jak Sous Vide, która pozwala wydobyć doskonały smak przy równoczesnym zachowaniu wysokich wartości odżywczych. Na Gości chcących przeżyć prawdziwą kulinarną podróż czeka menu degustacyjne z elementami kuchni molekularnej. To 7 doskonałych potraw o zaskakującej formie i unikalnym smaku, który zachwyci niejedno podniebienie.

ornament Organizacja przyjęć

Nasi doświadczeni pracownicy pomogą Ci zorganizować wszelkiego rodzaju imprezy okolicznościowe. Znakomita lokalizacja Restauracji w centrum Szczecina, w samym sercu zielonego parku i czarująca atmosfera naszego hotelu sprzyjają dużym i małym spotkaniom. Z nami zorganizujesz:

  • przyjęcia weselne,
  • komunie i chrzciny,
  • bankiety i jubileusze,
  • spotkania biznesowe i szkolenia,
  • imprezy firmowe,
  • wernisaże,
  • kameralne przyjęcia w gronie przyjaciół.
ornament

Wyjątkowe smaki Szefa Kuchni

Kieruję Restauracją Hotelu Park w Szczecinie i odpowiadam za kompozycję karty menu. Gotowanie to moja wieloletnia pasja. W kuchni staram się łączyć tradycję ze współczesnością - stawiam na lokalne produkty (m.in. ryby z Zalewu Szczecińskiego) i sprawdzone receptury, wykorzystuję też nowoczesne techniki gotowania. Zawsze przygotowuję potrawy z najświeższych składników. Szczególnie polecam skorzystanie z oferty wyśmienitych dań sezonowych - to wyjątkowa mieszanka lokalnych smaków i aromatów, która zachwyci każdego miłośnika dobrej kuchni.

Absolutnie najlepsza restauracja w Szczecinie. Jedzenie genialne, standard bardzo wysoki, spokojnie można porównać z najlepszymi restauracjami w Warszawie. (...) Bardzo dobrej jakości produkty oraz kunszt szefa kuchni powoduję, że można kosztować potraw niemalże idealnych i oryginalnych. (...)

Dobra lokalizacja. Blisko centrum w cichej okolicy. Popołudniowy spacer po parku, czy wyjście na spacer do centrum, to żaden problem. W hotelu jest miła i przyjazna atmosfera, a obsługa jest doskonała. Małe, ale dobrze urządzone pokoje. Przytulny ogródek, dobra restauracja i świetne śniadania. Brak strzeżonego parkingu, ale teren monitorowany. Polecam

(...) Restauracja w Hotelu Park to według mnie jedno z najlepszych miejsc w Szczecinie. Podoba mi się zarówno wystrój jak i obsługa.(...) Szczególnie utkwiła mi w pamięci zupa z dyni oraz łosoś. Pozostałe dania też były bardzo dobre.(...)

To miejsce jest zachwycające - zarówno sam hotel, jak i restauracja, w której ambicję i wiedzę kucharzy czuć już przy pierwszym zamówieniu. Brawa dla Was - wrócimy :))) 

Mało osób wie, iż w samym centrum Szczecina w parku znajduje się hotel ze świetną restauracją. Lokal idealnie nadaje się na romantyczny wypad we dwoje. Obsługa na najwyższym poziomie, a jedzenie nieprzyzwoicie smaczne.(...)

Super lokalizacja w samym centrum miasta, przytulne, przestronne pokoje i przemiła restauracja z pysznym polskim jedzeniem! Polecam!

Wyznacz trasę
Zdjęcie w tle
Nagroda 1
Nagroda 1
Gault Millau
Gault Millau
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Nagroda 5
Nagroda 5
Slow Food
Slow Food
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij