W 2013 roku Restauracja Hotelu Park w Szczecinie otrzymała wyróżnienie SlowFood. Nasza kuchnia łączy lokalne specjały i tradycyjne receptury z inspiracjami z całego świata, tworząc niepowtarzalną mieszankę smaków i aromatów na najwyższym poziomie. Menu restauracji zmienia się co sezon, a oferowane potrawy są przygotowane wyłącznie ze świeżych i naturalnych składników.
Nasi Klienci chwalą sobie niepowtarzalny smak dań serwowanych w Restauracji Park Hotelu i chętnie do niej wracają. Staramy się wydobyć naturalny smak każdej z potraw.
Potrawy naszego Szefa Kuchni zdobyły uznanie smakoszy z całego świata, a także szereg wyróżnień w konkursach kulinarnych.
K: +48 697 692 058 (Wojciech Kulik), T: +48 693 720 154 (Kamila Młynarska)
poniedziałek-sobota: 13.00-23.00
(ostatnie zamówienie:22.30)
niedziela 13.00-22.00
(ostatnie zamówienie:21.30)
Szef Kuchni Restauracji Hotelu Park, Tomasz Madera, podczas gotowania stosuje naturalne składniki i nowoczesne techniki przyrządzania potraw, na przykład jak Sous Vide, która pozwala wydobyć doskonały smak przy równoczesnym zachowaniu wysokich wartości odżywczych. Na Gości chcących przeżyć prawdziwą kulinarną podróż czeka menu degustacyjne z elementami kuchni molekularnej. To 7 doskonałych potraw o zaskakującej formie i unikalnym smaku, który zachwyci niejedno podniebienie.
Nasi doświadczeni pracownicy pomogą Ci zorganizować wszelkiego rodzaju imprezy okolicznościowe. Znakomita lokalizacja Restauracji w centrum Szczecina, w samym sercu zielonego parku i czarująca atmosfera naszego hotelu sprzyjają dużym i małym spotkaniom. Z nami zorganizujesz: