+48 91 4340050
Potrawy wigilijne na wynos

Potrawy wigilijne na wynos

Ermäßigung erhalten
kup voucher

Zapraszamy do składania zamówień na wigilijne potrawy na wynos!

Pierogi z kapustą i grzybami - 50 zł/kg
Uszka - 80zł/kg
Pasztet z dzika - 70 zł/kg
Sałatka jarzynowa - 50 zł/kg
Makowiec - 65 zł/kg
Szarlotka - 45 zł/kg
Sernik - 58 zł/kg
Piernik - 45 zł/kg
Ciasto ze śliwkami i kruszonką - 45 zł/kg
Śledź w śmietanie - 10zł/100g
Karp po żydowsku - 60zł/500g
Paprykarz Szczeciński - 10zł/100g
Pstrąg wędzony w całości - 60zł/kg

 

Zamówienia można składać do 22 grudnia włącznie:

- telefonocznie, pod numerem 91 434 00 50
- przez e-mail, restauracja@parkhotel.szczecin.pl
- osobiście w hotelu.

Foto im Hintergrund
Konferencje
Konferencje
Slow Food
Slow Food
Gault Millau
Gault Millau
Preis Nr. 5
Preis Nr. 5
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Preis Nr. 1
Preis Nr. 1
Diese Website verwendet Cookies.

Durch den Besuch akzeptieren Sie unsere Cookie-Politik, nach Ihren Browser-Einstellungen. Mehr in der Datenschutzerklärung.

OK, schließen