+48 91 4340050
Kolacja degustacyjna

Kolacja degustacyjna

Ermäßigung erhalten
kup voucher
W dniach 23-25 października 2020 r.w godzinach 17.00 - 21.00 Restauracja Park Hotel serdecznie zaprasza Państwa na
 

MENU DEGUSTACYJNE 

Owoce Morza

 
Małże Św. Jakuba / sos holenderski / chilli / mus z zielonego groszku 
 
Krewetka w ostrej tempurze / warzywa / pomidor / bazylia
 
Bulion rybny / warzywa julienne / pierożek z szyjkami  rakowymi / pietruszka
 
Ośmiornica / ziemniaki gotowane w emulsji  z owoców morza / prażona cebulka / szczypior
 
Lody karmelowe / pianka z soli morskiej / ciastko cygaretowe z algami
 
w cenie 150 PLN / os.
 
 

Rezerwacja stolików:

Sebastian Czepułkowski - tel: 693 720 154
Wojciech Kulik - tel: 697 692 058
 
e-mail: restauracja@parkhotel.szczecin.pl
Foto im Hintergrund
Konferencje
Konferencje
Slow Food
Slow Food
Gault Millau
Gault Millau
Preis Nr. 5
Preis Nr. 5
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Preis Nr. 1
Preis Nr. 1
Diese Website verwendet Cookies.

Durch den Besuch akzeptieren Sie unsere Cookie-Politik, nach Ihren Browser-Einstellungen. Mehr in der Datenschutzerklärung.

OK, schließen