+48 91 4340050
Spotkania wigilijne dla firm

Spotkania wigilijne dla firm

Ermäßigung erhalten
kup voucher
Zbliża się najpiękniejszy okres w ciągu roku, czas Świąt Bożego Narodzenia, kiedy to zgodnie z tradycją, zasiadamy wspólnie do kolacji wigilijnej.
 
Świąteczna kolacja przy świecach, w ciepłej, uroczej atmosferze specjalnie zaaranżowanych wnętrz, w blasku jarzących się choinkowych ozdób, pozwoli na wspólne spędzenie czasu w odmiennej sytuacji niż codzienna praca.
 
Cudowne aromaty, kolory i smaki potraw pobudzą apetyt i wspomnienia z dzieciństwa, a piękna świąteczna muzyka zachęci do refleksji.
 
Specjalnie dla naszych Gości przygotowaliśmy świąteczne menu, które zadowoli Państwa podniebienie.
 
Na życzenie proponujemy akompaniament muzyczny, który swoim świątecznym repertuarem niewątpliwie uatrakcyjni spotkanie przy wigilijnym stole. 
 
Wybrany zestaw potraw przygotujemy dla Państwa w formie bufetu.
 
 

Propozycje potraw do wyboru

 
Dania zimne
Dorsz w sosie węgierskim - 10 zł/os. 
Ryba po grecku - 10 zł/os.   
Karp po żydowsku - 10 zł/os.  
Sandacz w galarecie z sosem tatarskim - 12 zł/os. 
Rolada z łososia z musem chrzanowym - 12 zł/os. 
Mięsa pieczyste (schab ze śliwką, karkówka, boczek) - 15 zł/os. 
Pasztet z żurawiną i chrzanem - 10 zł/os. 
Sałatka jarzynowa - 10 zł/os. 
Sałatka z tuńczykiem - 10 zł/os. 
Paprykarz Szczeciński - 10 zł/os. 
Tatar z tuńczyka - 15 zł/os. 
Gravlax - 15 zł/os. 
Śledź ze śmietaną i jabłkiem - 10 zł/os. 
Sałatka śledziowa z ziemniakami - 10 zł/os. 
Krewetki marynowane - 15 zł/os. 
Łosoś z serkiem chrzanowym - 15 zł/os. 
 
Dania gorące
Krem z buraka - 10 zł/os.  
Barszcz z pasztecikiem z kapustą i grzybami - 15 zł/os.  
Zupa grzybowa z łazankami - 15 zł/os. 
Karp smażony saute z pieczarkami - 20 zł/os. 
Dorsz po polsku - 20 zł/os. 
Pieczony schab z sosem śliwkowym - 15 zł/os. 
Pierogi z kapustą i grzybami - 15 zł/os. 
Kopytka smażone - 5 zł/os.  
Warzywa z wody - 10 zł/os. 
Bigos myśliwski - 15 zł/os. 
Kasza gryczana z warzywami - 5 zł/os. 
Pieczona karkówka z dzika w sosie - 22 zł/os. 
Kaczka pieczona na modrej kapuście - 35 zł/os.  
 
Dania słodkie
Sernik - 10 zł/os. 
Jabłecznik - 10 zł/os. 
Makowiec - 10 zł/os. 
Kluski z makiem - 5 zł/os. 
Piernik z konfiturą śliwkową - 10 zł/os. 
Tiramisu piernikowe - 15 zł/os. 
 
Napoje bezalkoholowe
Soki, woda, napoje gazowane - 20 zł/litr
Kawa, herbata bez ograniczeń formie bufetu - 15 zł/os. 
 
Napoje alkoholowe 
Wino białe - 90 zł / 0,75 l.
Wino czerwone - 90 zł / 0,75 l.
Wódka biała - 90 zł / 0,5 l.
Whiskey Ballantines - 170 zł / 0,7 l.
Gin - 190 zł / 0,7 l.
 
 
 

Zapraszamy do kontaktu

e-mail: restauracja@parkhotel.szczecin.pl
 
Kamila Młynarska - KIEROWNIK RESTAURACJI
 
Wojciech Kulik - KIEROWNIK RESTAURACJI
Foto im Hintergrund
Konferencje
Konferencje
Slow Food
Slow Food
Gault Millau
Gault Millau
Preis Nr. 5
Preis Nr. 5
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Preis Nr. 1
Preis Nr. 1
Diese Website verwendet Cookies.

Durch den Besuch akzeptieren Sie unsere Cookie-Politik, nach Ihren Browser-Einstellungen. Mehr in der Datenschutzerklärung.

OK, schließen