+48 91 4340050
get a discount
kup voucher

ornament

LUNCH MENU         

10-14 luty

od poniedziałku do piątku w godzinach 12.00-16.00

 
 

PONIEDZIAŁEK

Przystawka: sałatka - wędzony pstrąg / dresing cytrynowy
Danie główne: kartacze z mięsem / sos grzybowy / jarmuż blanszowany
opcja wegetariańska: stek z selera / ziemniaki gotowane / warzywa blanszowane
Deser: mus czekoladowy / wiśnie
 

WTOREK

Przystawka: krem pomidorowo - paprykowy / grzanki
Danie główne: pappardelle / sos carbonara
opcja wegetariańska: panierowany stek z buraka / puree z groszku / warzywa gotowane
Deser: ciasto jogurtowe z owocami
 
ŚRODA
Przystawka: sałatka z krewetkami / dresing cytrynowy
Danie główne: filet z kurczaka / suszone pomidory / frytki / świeże warzywa
opcja wegetariańska: makaron aglio olio
Deser: panna cotta
 

CZWARTEK

Przystawka: żurek
Danie główne: polędwiczka wieprzowa / sos pieprzowy / puree z  selera / świeże warzywa
opcja wegetariańska: grillowane tofu / soczewica z grzybami
Deser: crème brulèe
 

PIĄTEK

Przystawka: krem z ziemniaków / oliwa tymiankowa / groszek liofilizowany
Danie główne: piotrosz / sos polski / puree z ziemniaka
opcja wegetariańska: mix grillowanych warzyw w aromacie buraka
Deser: mus czekoladowy
 

Cena:

dwa dania:  39 zł
trzy dania:   49 zł
 
 
Menu w formacie pdf
Sprawdź dojazd Show route
Picture in the background
Award 1
Award 1
Gault Millau
Gault Millau
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Award 5
Award 5
Slow Food
Slow Food
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close