+48 91 4340050
Kolacja degustacyjna

Kolacja degustacyjna

zyskaj zniżkę
kup voucher
W dniach 23-25 października 2020 r.w godzinach 17.00 - 21.00 Restauracja Park Hotel serdecznie zaprasza Państwa na
 

MENU DEGUSTACYJNE 

Owoce Morza

 
Małże Św. Jakuba / sos holenderski / chilli / mus z zielonego groszku 
 
Krewetka w ostrej tempurze / warzywa / pomidor / bazylia
 
Bulion rybny / warzywa julienne / pierożek z szyjkami  rakowymi / pietruszka
 
Ośmiornica / ziemniaki gotowane w emulsji  z owoców morza / prażona cebulka / szczypior
 
Lody karmelowe / pianka z soli morskiej / ciastko cygaretowe z algami
 
w cenie 150 PLN / os.
 
 

Rezerwacja stolików:

Sebastian Czepułkowski - tel: 693 720 154
Wojciech Kulik - tel: 697 692 058
 
e-mail: restauracja@parkhotel.szczecin.pl
Zdjęcie w tle
Konferencje
Konferencje
Slow Food
Slow Food
Gault Millau
Gault Millau
Culinary Heritage
Culinary Heritage
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Moje Konferencje
Moje Konferencje
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij