+48 91 4340050
Park Hotel i Mariusz Siwak szef naszej kuchni w Winnicy Turnau

Park Hotel i Mariusz Siwak szef naszej kuchni w Winnicy Turnau

zyskaj zniżkę
kup voucher

Najlepsze smaki, najlepsi kucharze i najlepsze wina!

Smaki takiej kuchni pozostają na długo w pamięci. 

 

Pieczołowicie przygotowana kolacja zachwyciła kilkudziesięciu gości. Pełen emocji wieczór zakończył się recitalem Grzegorza Turnaua. 

Kuchnię szefa kuchni Park Hotel Mariusz Siwaka wzbogacają najlepsze wina m.in. z winnicy Turnau 

Do zobaczenia.

Zdjęcie w tle
Konferencje
Konferencje
Slow Food
Slow Food
Gault Millau
Gault Millau
Culinary Heritage
Culinary Heritage
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Moje Konferencje
Moje Konferencje
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij