+48 91 4340050
Dzień Świętego Walentego w Park Hotel

Dzień Świętego Walentego w Park Hotel

zyskaj zniżkę
kup voucher

Wieczór walentynkowy powinien być niezapomniany, a ukochana osoba ma poczuć się wyjątkowo. 

Zapewni to romantyczna kolacja w restauracji Park Hotel oraz specjalnie z tej okazji przygotowane przez naszego Szefa Kuchni menu (w cenie 130 zł/os):

Przystawka
Ravioli z grzybami i creme fresch / Zabajone z parmezanu / Boczek

Zupa
Krem z trawy cytrynowej / Krewetka / Prażynka wieprzowa

Danie główne
Antrykot / Puree ziemniak trufla / Sos z czarnego czosnku / Mikro warzywa
lub
Dorsz z kruszonką wasabi / Zielone warzywa / Sos z wędzonych ryb i sezamu / Młody szczypiorek

Deser
Mus z maku i czekolady /Żel pomarańcza-cynamon / Castko cygaretkowe

 

Rezerwacja stolików:

Tel. +48 91 434 00 50

E-mail: restauracja@parkhotel.szczecin.pl

Zdjęcie w tle
Konferencje
Konferencje
Slow Food
Slow Food
Gault Millau
Gault Millau
Culinary Heritage
Culinary Heritage
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Moje Konferencje
Moje Konferencje
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij