+48 91 4340050
Kolacja walentynkowa

Kolacja walentynkowa

zyskaj zniżkę
kup voucher
Na powitanie każdy Gość otrzyma gratis lampkę wina musującego, a w trakcie kolacji pojawią się miłe niespodzianki dla każdego z Gości 
W każdym daniu naszej walentynkowej propozycji menu dominują afrodyzjaki!
 
Zapraszamy do restauracji Hotelu Park na walentynkową kolację z wyjątkowym menu!
 
Cena menu: 199 zł/osoba
 
 
STARTER
Chleb żytni na zakwasie / anchois / kiszona cytryna 
 
PRZYSTAWKA ZIMNA 
Kozi twaróg / palone masło / owoce leśne / burak / Chrobotek
 
ZUPA 
Seler / orzech w karmelu / gruszka / gorgonzolla
 
DANIE GŁÓWNE MIĘSNE 
Cielęcina / foie gras / trufla / marchew / kalafior / sos benedyktyński
 
DANIE GŁÓWNE  RYBNE
Pstrąg złoty z gospodarstwa ''Zielenica''/  Buerre blanc / wakame / ziemniak /  dashi / wędzona cukinia / dziki ryż
 
DESER
Biała czekolada / róża / cookie / burak
 
 
Rezerwacja stolików:
Kamila Młynarska - tel: 693 720 154
Wojciech Kulik - tel: 697 692 058
e-mail: restauracja@parkhotel.szczecin.pl
Zdjęcie w tle
Konferencje
Konferencje
Slow Food
Slow Food
Gault Millau
Gault Millau
Culinary Heritage
Culinary Heritage
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Moje Konferencje
Moje Konferencje
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij