+48 91 4340050
Potrawy wigilijne na wynos

Potrawy wigilijne na wynos

zyskaj zniżkę
kup voucher

Zapraszamy do składania zamówień na wigilijne potrawy na wynos!

Pierogi z kapustą i grzybami - 50 zł/kg
Uszka - 80zł/kg
Pasztet z dzika - 70 zł/kg
Sałatka jarzynowa - 50 zł/kg
Makowiec - 65 zł/kg
Szarlotka - 45 zł/kg
Sernik - 58 zł/kg
Piernik - 45 zł/kg
Ciasto ze śliwkami i kruszonką - 45 zł/kg
Śledź w śmietanie - 10zł/100g
Karp po żydowsku - 60zł/500g
Paprykarz Szczeciński - 10zł/100g
Pstrąg wędzony w całości - 60zł/kg

 

Zamówienia można składać do 22 grudnia włącznie:

- telefonocznie, pod numerem 91 434 00 50
- przez e-mail, restauracja@parkhotel.szczecin.pl
- osobiście w hotelu.

Zdjęcie w tle
Konferencje
Konferencje
Slow Food
Slow Food
Gault Millau
Gault Millau
Culinary Heritage
Culinary Heritage
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Moje Konferencje
Moje Konferencje
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij