Chętnie odpowiemy na wszystkie Państwa pytania:
W dniu 15 maja o godzinie 19.00 odbędzie się w Restauracji Hotelu Park Polsko - Hiszpańska kolacja degustacyjna
Cena kolacji to 200 zł/os.
W cenie znajduje się sześciodaniowa kolacja wraz ze specjalnie dobranymi do każdego dania winami oraz woda, kawa i herbata.
Menu kolacji:
PRZYSTAWKA ZIMNA
Kiszony pstrąg / Topinambur / Wędzona ikra z pstrąga
PRZYSTAWKA CIEPŁA
Policzki wieprzowe / Młody seler / Cebula perłowa / Jus tymiankowy
Ravioli faszerowane ogonami wołowymi / Lejkowce
DANIE GŁÓWNE
Rostbef wołowy / Szparagi / Burak / Szpik
Rolada z dzika / Suska / Ziarna samopszy / Kakao
DESER
Sosna / Rozmaryn / Ptyś
Zapraszamy do rezerwacji stolików:
Zapisz się do newslettera, a przy zapisie otrzymasz 20zł zniżki na każdą rezerwację online!
* pola wymagane
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.