Catering wielkanocny 2021
W tym roku nasz szef kuchni Tomasz Madera
przygotował dla Państwa specjalne wielkanocne menu
przygotowane zgodnie ze standardami Slowfood.
Przekąski na zimno:
Rolada z łososia wędzonego z serkiem chrzanowym - 100g/16zł
Ryba po grecku - 100g/13zł
Krewetki w pikantnej salsie pomidorowej - 100g/19zł
Galaretka wieprzowa z warzywami - 100g/12zł
Mięsa pieczyste i pasztety:
Kiełbasa biała własnego wyrobu - 1 kg/39 zł
Karkówka pieczona w aromacie czosnku i majeranku - 0,5kg/42zł
Schab pieczony w niskiej temperaturze - 0,5kg/42zł
Szynka pieczona w miodzie i tymianku - 0,5kg/39zł
Boczek pieczony - 0,5kg/42zł
Rolada z dzika otulona boczkiem - 0,5kg/75zł
Rostbef pieczony na różowo - 0,5kg/59zł
Pasztet w cieście francuskim - 0,5kg/39zł
Sałatki:
Sałatka jarzynowa - 100g/7,9zł
Sałatka ziemniaczana z boczkiem - 100g/8,9zł
Sałatka jajeczna z rzodkiewka i szczypiorkiem - 100g/8,9zł
Zupy:
Tradycyjny żur na zakwasie z borowikiem, domową kiełbasą i jajkiem - 1l/29zł
Krem ziemniaczano-chrzanowy - 1l/24zł
Dania na ciepło:
Pół kaczki pieczonej w aromacie jabłek i pomarańczy z kapusta modrą i sosem jabłkowym - 59zł/porcja
Duszone w winie policzki wieprzowe z zasmażanymi burakami i kopytkami - 59zł/porcja
Ciasta domowe:
Sernik tradycyjny - 1kg/69zł
Sernik z chałwą - 1kg/89zł
Keks z bakaliami - 0,5kg/39zł
Babka wielkanocna - 1szt/42zł
Makowiec - 1kg/69zł
Mazurek wielkanocny - 1szt/40zł
Oryginalne włoskie Tiramisu - 150g/19zł
Zamówienia przyjmujemy najpóźniej do środy 31.03.2021
tel. 693720154, 510537374, 697692058, 914340050, e-mail: wielkanoc@parkhotel.szczecin.pl
Odbiór potraw 02.04. g.15-21.00 lub 03.04. do godz.12.00
Park Hotel
Ul. Plantowa 1 (Park Żeromskiego) – parking gratis
Dowóz na terenie Szczecina 30zł
