+48 91 4340050
Kulinarna Perła 2016 dla Park Hotel

Kulinarna Perła 2016 dla Park Hotel

Ermäßigung erhalten
kup voucher

Kulinarna Perła 2016 dla Park Hotel

Danie przygotowane przez kucharzy Park Hotel podbiło podniebienia jurorów Targów Smaki Regionów.

Kiełbasa jagnięca z purée ziemniaczanym i karmelizowanymi jabłkami z sosem tymiankowym - to właśnie to danie nagrodzone zostało Perłą w kategorii Potrawa 2016. 
Autorami kulinarnej wariacji są kucharze: Tomasz Madera i Michał Wernio.

foto. Kurier Szczeciński

 

Foto im Hintergrund
Konferencje
Konferencje
Slow Food
Slow Food
Gault Millau
Gault Millau
Preis Nr. 5
Preis Nr. 5
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Preis Nr. 1
Preis Nr. 1
Diese Website verwendet Cookies.

Durch den Besuch akzeptieren Sie unsere Cookie-Politik, nach Ihren Browser-Einstellungen. Mehr in der Datenschutzerklärung.

OK, schließen