Menu kolacji:
Przystawka ciepła
Małża św. Jakuba / krewetka / sos ze skorupiaków / chips z soczewicy /
wakame - sezam / kompresowany ogórek
Zupa
Bulion z ogonów wołowych / anyż / cynamon / pierożki / warzywa julienne /
pak choi / siedziuń sosnowy / emulsja szczypiorkowa
Danie główne rybne
Roladka sola, mus truflowy, por / au gratin z selera / sos szampański / groszek /
trufla
Danie główne mięsne
Pierś z kaczki / puree pieczona dynia, borowik / demi glace - śliwka,
żurawina / kluska burak, mascarpone, orzech włoski / emulsja z pietruszki
Deser
Czekolada / whisky / kasztan, karmel, sól morska
Cena: 450 zł/os.
Rezerwacja stolików:
telefonicznie - pod numerem 91 434 00 50,
poprzez e-mail - restauracja@parkhotel.szczecin.pl
lub osobiście - Osoby odpowiedzialne za organizację - Kierownicy restauracji
Wojciech Kulik – 697 692 058
Patryk Łubiński – 693 720 154
ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA