+48 91 4340050
Kolacja sylwestrowa

Kolacja sylwestrowa

zyskaj zniżkę
kup voucher

Wyjątkowe otoczenie i atmosfera pełna uroku staną się idealnym tłem dla powitania Nowego Roku 2024. Nasz Szef Kuchni, Tomasz Madera, przygotował wyśmienite 6-daniowe menu degustacyjne, które w połączeniu z dźwiękami muzyki granej na żywo sprawi,że ostatnie chwile roku 2023 będą niezapomniane.

Menu kolacji:

 
Przystawka ciepła
Małża św. Jakuba / krewetka / sos ze skorupiaków / chips z soczewicy / 
wakame - sezam / kompresowany ogórek
 
Zupa
Bulion z ogonów wołowych / anyż / cynamon / pierożki / warzywa julienne / 
pak choi / siedziuń sosnowy / emulsja szczypiorkowa
 
Danie główne rybne
Roladka sola, mus truflowy, por / au gratin z selera / sos szampański / groszek / 
trufla
 
Danie główne mięsne
Pierś z kaczki / puree pieczona dynia, borowik  / demi glace - śliwka, 
żurawina / kluska burak, mascarpone, orzech włoski / emulsja z pietruszki
 
Deser 
Czekolada / whisky / kasztan, karmel, sól morska
 
Cena: 450 zł/os.
 
Oferta w formacie pdf

 

Rezerwacja stolików:

 
telefonicznie - pod numerem 91 434 00 50,
poprzez e-mail - restauracja@parkhotel.szczecin.pl
lub osobiście - Osoby odpowiedzialne za organizację - Kierownicy restauracji
Wojciech Kulik – 697 692 058 
Patryk Łubiński – 693 720 154 
 
ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA
 
 
Zdjęcie w tle
Konferencje
Konferencje
Slow Food
Slow Food
Gault Millau
Gault Millau
Culinary Heritage
Culinary Heritage
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Moje Konferencje
Moje Konferencje
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij