+48 91 4340050
Kulinarna Perła 2016 dla Park Hotel

Kulinarna Perła 2016 dla Park Hotel

zyskaj zniżkę
kup voucher

Kulinarna Perła 2016 dla Park Hotel

Danie przygotowane przez kucharzy Park Hotel podbiło podniebienia jurorów Targów Smaki Regionów.

Kiełbasa jagnięca z purée ziemniaczanym i karmelizowanymi jabłkami z sosem tymiankowym - to właśnie to danie nagrodzone zostało Perłą w kategorii Potrawa 2016. 
Autorami kulinarnej wariacji są kucharze: Tomasz Madera i Michał Wernio.

foto. Kurier Szczeciński

 

Zdjęcie w tle
Konferencje
Konferencje
Slow Food
Slow Food
Gault Millau
Gault Millau
Culinary Heritage
Culinary Heritage
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Moje Konferencje
Moje Konferencje
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij