W ubiegłym tygodniu odbył się w Park Hotel Raut Europejski szczecińskich przedsiębiorców z Business Club Szczecin, a gościem honor...
18 listopada o godzinie 17.00 zapraszamy do Restauracji Park Hotel na uroczystą kolację
w ramach akcji Gęsina na Św...
On the occasion of 100 years of Poland's regaining independence, Park Hotel joins the Culinary Union of Poland action.
Nowe menu degustacyjne
Lody własnego wyrobu
Szef Kuchni poleca kurki
Especially for our Guests from today our chef Mariusz Siwak recommends delicious Asparagus.
We are proud to announce!
Zostały ostatnie wolne terminy przyjęć komunijnych w dniu 7 maja!
KREATYWNE GOTOWANIE ponownie w Park Hotel
Już od roku 2002 serwis Tripadvisor publikuje ranking najlepszych hoteli w naszym kraju.
Dostaliśmy dwie czapki!
25
October
2016
Kulinarna Perła 2016 dla Park Hotel
Dominik Węsierski sięgnął po trofeum Mistrza Som...
25
October
2016
Set out on a culinary journey with Park Hotel and try tastes from all over the world.
CREATIVE COOKING returns to Park Hotel
We are happy to inform you that Park Restaurant&Cafe has received the 2016 quality certificate for continuously receiving favourable revi...
The wine cellar in Park Hotel is the responsibility of our sommelier.
Cooking SHOW by Kris Basznianin and Mariusz Siwak
We cheer for him and keep our fingers crossed!
Park Hotel is Szczecin’s only restaurant with the Slow Food recommendation. We are truly honoured to represent this elite group.