+48 91 4340050
Szczecińska Kuchnia Mistrzów 4 marca!

Szczecińska Kuchnia Mistrzów 4 marca!

zyskaj zniżkę
kup voucher

KREATYWNE GOTOWANIE ponownie w Park Hotel

KREATYWNE GOTOWANIE Kris’a Basznianina i Mariusza Siwaka
Posmakuj kulinarnego SHOW w wykonaniu najlepszych kucharzy!
Najlepsze, pełne pasji dania oraz najlepsze wina świata.
Jedyna taka uczta w Szczecinie!
4 marca, Hotel Park godz.19:00
Bilety dostępne pod nr +48 91 434 00 50 , +48 693720154


Kris Basznianin mieszka na co dzień w Kopenhadze. Pracował w uznanych, nagradzanych gwiazdkami, restauracjach w USA, Danii, Szwecji, na Wyspach Owczych, a także w luksusowym resorcie na sawannie w Tanzanii i najlepszej restauracji w RPA.
Mariusz Siwak szef kuchni w Hotel Park, m.in. medalista Olimpiady Kulinarnej w Erfurcie. Uczył się od najlepszych m.in od Wojciecha Amaro – jedynym w Polsce zdobywcą gwiazdki Michelina.

 

Menu w formacie pdf

Zdjęcie w tle
Konferencje
Konferencje
Slow Food
Slow Food
Gault Millau
Gault Millau
Culinary Heritage
Culinary Heritage
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Moje Konferencje
Moje Konferencje
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij