+48 91 4340050
Kulinarne Zjednoczenie Polski

Kulinarne Zjednoczenie Polski

zyskaj zniżkę
kup voucher

Z okazji 100 lat odzyskania przez Polskę niepodległości, Park Hotel dołącza do akcji Kulinarnego Zjednoczenia Polski.

Jest to specjalna edycja programu Polskie Skarby Kulinarne. Jej celem jest „celebracja setnej rocznicy odzyskania niepodległości przez Polskę w ujęciu kulinarnym - wspólnie z restauratorami, szefami kuchni i kucharzami - w ich lokalach, ale także w ramach naszych eventów specjalnych” –mówi organizator programu, firma Makro.

Z  tej okazji Szef Kuchni Park Hotel przygotował specjalne menu:
 
PRZYSTAWKA ZIMNA
Wędzony pstrąg od Anny Skowrońskiej / Sałatka z topinambura / Emulsja koperkowa
34 zł
 
PRZYSTAWKA CIEPŁA
Tortellini z rybą / Bulion rybny / Oliwa lubczykowa 
28 zł
 
ZUPA
Flaki wołowe / Szpik / Warzywa okopowe 
24 zł 
 
DANIE GŁÓWNE 
Zrazy z dzika / Kasza gryczana z boczkiem / Buraki zasmażane / Sos mięsny
72 zł 
 
DESER
Strudel z jabłkami / Miód drahimski / Lody z rokitnika
24 zł
 
Pobierz menu w pliku pdf 
Zdjęcie w tle
Konferencje
Konferencje
Slow Food
Slow Food
Gault Millau
Gault Millau
Culinary Heritage
Culinary Heritage
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Moje Konferencje
Moje Konferencje
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij