+48 91 4340050
Świąteczne dania na wynos

Świąteczne dania na wynos

zyskaj zniżkę
kup voucher

Już niebawem zasiadamy do kolacji wigilijnej. Aby jej przygotowanie nie wymagało zbyt dużo czasu i wysiłku, specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy bogatą ofertę świątecznych dań.

Cudowne aromaty, kolory i smaki potraw pobudzą apetyt i wspomnienia z dzieciństwa, a piękna świąteczna muzyka zachęci do refleksji.

 

Serdecznie zapraszamy do składania zamówień na świąteczne dania na wynos do dnia 17.12.2017 (środa) pod numerem telefonu 914340050, przez e-mail: restauracja@parkhotel.szczecin.pl oraz osobiście w hotelu.

Odbiór zamówionych potraw nastąpi do dnia 23.12.

 

Świąteczne potrawy na wynos:

- Karp po żydowsku w galarecie - 21 zł/ ok 200 g

- Tatar z łososia z dodatkami - 12 zł/100 g

- Tatar z pstrąga od Anny Skowrońskiej - 10 zł/100 g

- Pstrąg wędzony na zimno od Anny Skowrońskiej - 8 zł/ 100 g

- Ryba po grecku  - 36 zł/kg

- Sałatka jarzynowa - 45 zł/kg

- Sałatka ziemniaczana z wędzonym boczkiem  - 40 zł/kg

- Sałatka z topinamburem i jabłkiem - 60 zł/kg

- Uszka z grzybami - 100 zł/kg

- Pierogi z kapustą i grzybami - 45 zł/kg

- Tradycyjna kapusta z grochem - 28 zł/kg

- Strucla z makiem - 56 zł/kg

- Piernik - 56 zł/kg

- Sernik chałwowy - 62 zł/kg

Zdjęcie w tle
Nagroda 1
Nagroda 1
Gault Millau
Gault Millau
Best Hotel Award
Best Hotel Award
Nagroda 5
Nagroda 5
Slow Food
Slow Food
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij